11. ročník turnaje mini Zlíncup 2014

15.02.2014 23:37

A urputně se bojovalo  až do úplného konce celého turnaje !

Ve finále proti sobě nastoupila družstva Zlín dívky A a  Zlín chlapci A.  A bylo to 10:10, stále nerozhodné, takže se pokračovalo ve střelbě trestných hodů a před 200 diváky a 8 družstvy  dětí z dalších oddílů byli šťastnější  o jeden  gól naši kluci.A jak to celou sobotu 15. února  ve Zlíně na strojárně probíhalo? Pozvání na turnaj přijala družstva z Horky nad Mor., STM Olomouc,  Luhačovic, Napajedel, Velké nad Veličkou a domácí oddíl postavil hned 5 družstev dětí. Pro většinu to bylo již tradiční turnajové klání, ale mnozí stáli na parketách zlínské strojárny poprvé. A zaslouží pochvalu všichni.

Pochvala do družstev :

Zlín C holky  - v brance šikovná Sarah Podškubková a Diana Sedláčková, v poli chválíme  Verču Gabrhelovou /8let/ za 10gólů, dále hrály Danka Handlová 3,Eva Hniličková 2,, Verča Palková, Monča Masarová 1 , Zlín B holky – v brance Markéta Plachá a Anna Linzerová  , v poli šikovná Viki Pohunková, která se svými 20 góly dostala i na vyhlášení střelců turnaje, Nika Hučková 6, Nika Hermannová 4, Natka Krajčová, Verča Bořutová 1. Zlín A reprezentovaly nadějné házenkářky - brankářka Stojarová Kika /8let/ vyhlášena nejlepší brankářkou turnaje, Gabrhelová Gabča/nejlepší střelkyně turnaje 25 gólů/, Hvozdenská Jana /20/,Hudcová Kristýna /10/, Boháčová Viki /10/,Hozová Simča /6/,Šenkeříková Sára/1/. Družstvo  A vedené tr. Karolínou Lukešovou a Klárou Balejovou podalo velmi dobrý výkon, předvedlo nejlepší obranu, jejich výkon byl pochválen i na turnaji přítomnými házenkářskými odborníky.

Zlín B chlapci – družstvo složeno z nových chlapců-v brance Konvička Matyáš,  v poli se nejvíce dařilo Tadeášovi Juříčkovi /5/,dále hráli Ondra Chovančík 2, Lukáš Králíček, Lukáš Zuzaník 3, Ondra Demeter, Artur Žižka 3, Adam Voráč. Do družstva  Zlína A chlapci  letí pochvala všem za 1. místo – brankář Mirek Zárecký,v poli  Hill Adam /19/,Švehlák David /16/,Rajnoch Lukáš /10/, Navrátil Matyáš /9/,Mokrejš Tadeáš /10/,Žáček Adam /6/,Kalakaj Martin /2/, Míša Hromek/1/. Kvalitný výkon brankáře a zakládání rychlých protiútoků, to je síla družstva, o které se stará p. tr. Soukeníková Svatka a Švehláková Kamila.

Nejlepší brankář turnaje : Lukeš Radim /Luhačovice/ + Stojarová Kristýna /Zlín/

Nejlepší střelci :  Mancl Pavel 43 /Napajedla/,Trachtulcová Tereza 31 /Velká n.V./,Gabrhelová Gába 25 /Zlín/

Medaile všem dětem předávaly p.Černá Lenka a Handlová Marcela /hráčky družstva Whill HC Zlín/ a děkujeme rozhodčím sl. Rafajové Anetě a Holčíkové Verče a zapisovatelkám Mudříkové Kristě, Krajčové Terce a Kryškové Báře/dorostenkám HC Zlín/. Výborná spolupráce…

Pořadí v turnaji : 1. Zlín A chlapci      

                              2. Zlín A dívky          

                              3. Napajedla         

                              4.Horka nad Mor.

                              5. STM Olomouc  

                              6. Luhačovice       

                              7. Velká nad Vel.  

                              8. Zlín C dívky       

                             9. Zlín B holky      

                             10.Zlín B chlapci                                  za pořadatele M.Slavíková