Miniturnaj v Zubří = děvčata

23.03.2014 11:48

V sobotu odjela obě holčičí družstva na další turnaj v miniházené, tentokrát do Zubří. Zlínská družstva hrála ve skupině s klučičími družstvy = Zubří A a Vsetín A. Červene holčičky v prvním zápase podlehly klukům ze Zubří 12:16, potom porazily své kamarádky z družstva 26:10 a nakonec si vyšláply na kluky ze Vsetína a v bojovném utkání je porazily 17:12. O celkové třetí místo se utkaly s děvčaty z Otrokovic, které porazily 10:5. Pro zelené holčičky to byl velmi náročný turnaj = odehrály všechny tři zápasy ve skupině s velmi těžkými soupeři. Musím je ovšem pochválit za bojovnost (kromě prvního poločasu s kluky ze Zubří) a nasazení v těchto zápasech v nichž se jim sice vyhrát nepodařilo,ale ukázaly, že se nebojí zkoušet si věci, které se na tréninku učíme. V posledním zápase se na nás přece jen usmálo štěstí a podařilo se nám porazit další klukčičí tým, tentokrát z Valašského Meziříčí 9:8.

 

Červené: Šenkeříková Sára 2, Kalivodová Monča 5, Kalivodová Nikča 8, Gabrhelová Gabča 14, Boháčová Viki 6, Hozová Simča 14, Hvozdenská Janča 15, v brance dobře chytala Marky Plachá.

Zelené: Holíková Valča 10, Mikulcová Klára, Krajčová Natka 3, Hermannová Nikča 4, Nesibová Monča 4, Pohunková Viki 16, Bořutová Verča 1, Hučková Nikča 3, v brance zaslouží velkou pochvalu Nikča Fiurášková.

 

Děkuji rodičům za povzbuzování a dopravu děvčat tam i zpět.