Podzim 2018 v našem oddíle

11.12.2018 19:33

Již koncem srpna jsme se začali připravovat na novou sezonu. Do soutěží, které vyhlásil Zlínský krajský svaz , jsme přihlásili celkem letos už 8 družstev děvčat a chlapců ve věku 8-11 let. Pravidelně jsme několikrát týdně trénovali, abychom na víkendových turnajích sobě, trenérům a rodičům ukázali, jak se zlepšujeme.

Své turnaje podle rozpisu jsme odehráli „doma“ ve Zlíně, ale i v halách ostatních oddílů v kraji /Holešov, Otrokovice, Kunovice, Luhačovice, Napajedla, Uh.Hradiště, Bystřicep.H., Val.Meziříčí, Zubří, Vsetín, Rožnov p.R./ Děkujeme věem rodičům, kteří jsou vždy ochotní zabezpečit dopravu dětí na utkání.

Zúčastnili jsme se i vícedenního turnaje Holiday cup ve Zlíně, vícedenního Mikulášského turnaje ve Veselí n.Mor. /dívky/, chlapci dokonce turnaje na Slovensku v rámci projektu Playminihandball. Prosincového zlínského turnaje Vánoční pohár se účastní celkem 21 družstev z ČR a Slovenska a to nás ,coby organizátory ,velmi těší. Nešlo vždy o pouhé výsledky, ale o postupné zdokonalování se v činnostech, vytváření kamarádského ducha v týmu, navázání dalších přátelských vztahů s ostatními dětmi . U všech dětí je od začátku září vidět velké zlepšení .

Do oddílu se začátkem školního roku také přihlásila spousta nových dětí, ti nejmladší v přípravce teprve chodí do školky,ale celý tréninky vždy zvládnou. I pro tyto naše nejmladší jsme připravili Vánoční hrátky s míčem, oceněni byly medailemi a drobnými cukrovinkami.

Začátkem roku 2019 začneme v oddíle již trénovat velkou házenou 6+1, využíváme za podpory z fondu MTV Města Zlína na tréninky a víkendové akce “strojárnu“. Také se přihlásíme do jarních turnajů do nové soutěže 6+1, ať základy mezinárodní házené natrénujeme dříve než ti naši nejstarší přestoupí do kategorie mladšího žactva.

 

Milé naše děti, rodiče a všichni trenéři, přejeme Vám krásné Vánoce a mnoho štěstí v nastávajícím roce 2019 !