Úspěšná sobota zlínské miniházené

29.09.2013 10:15

V sobotu se ve Zlíně u školy uskutečnilo 2.kolo mistrovských utkání v miniházené 4+1. Ve skupině AI se turnaje zúčastnily družstva Zlín A, Zlín C, Otrokovice A, Bystřice pod Hostýnem B. Na druhém hřišti odehrála své zápasy skupina AII ve složení Luhačovice A, Bystřice pod Hostýnem A, Zlín B, Napajedla. 

Holky z družstva Zlín A odehrály většinu utkání ve třech a proti minulému turnaji se zlepšila i obrana. Trošku mě mrzí druhý poločas s Otrokovicemi, který jsme prohrály 8:11 - je potřeba makat celý zápas a pokud hrajeme jen ve třech musíme zabrat ještě o něco víc.Ale jinak předvedly pěknou házenou a super je, že o branky se podělily téměř všechny děvčata vyrovnaným dílem.

Holčičky Zlín C se postaraly o velmi přijemné překvapení, když dokázaly porazit silné družstvo z Otrokovic, remízovaly s kluky z Bystřice a tím si zajistily 2. místo v celém turnaji. Celé drzžstvo zaslouží velkou pochvalu za předvedené výkony, bojovnost a snahu se kterou šla do každého zápasu. A tak to má být!

Výsledky Zlín A - Zlín A : Zlín C    24:8

                           Zlín A : Bystřice B    27:6

                           Zlín A : Otrokovice A    23:20

Hráčky: Stojarová Kika, Fiurášková Nikča, Gabrhelová Gabča 17, Kalivodová Monča 14, Kalivodová Nikča 12, Boháčová Viki 14, Hvozdenská Janča 13.

 

Výsledky Zlín C - Zlín C : Zlín A    8:24

                           Zlín C : Otrokovice A    10:9

                           Zlín C : Bystřice B    14:14

Hráčky: Plachá Maky, Pohunková Viki 16, Šenkeříková Sára 6, Hučková Niki 2, Holíková Valča 5, Hudcová Kika 2, Bořutová Verča 2, Nesibová Monča 2, Mikulcová Klárka.