Výborní byli naši nejmenší – 1. a 2. místo !

26.01.2014 20:48

V neděli 26. ledna zavítalo družstvo našich miniházenkářů do sport. haly v Kunovicích. Konal se tam další turnaj ZKSH pro kategorii roč. nar. 2005 a mladší. V soutěži máme 2 družstva a ta se dnes opravdu činila. Dívky odehrály 5 utkání  a 5x vyhrály a tak skončily na 1. místě. Holky, velká pochvala pro vás všechny ! Děkujeme p. uč. Lukešové Karolíně, která se na tomto turnaji o děvčátka starala.

Chlapci bojovali jak lvi, v roli brankáře se kluci střídali a všechny to na turnaji moc bavilo. Prohráli 1x s našimi holkami a 4x vyhráli. Zaslouženě skončili na 2. místě.  Velká pochvala !

Zlín reprezentovali :

Rafajová Deniska /výborná brankářka a 1gól/, Gabrhelová Verča /26/, Masarová Monika /6/, Zuzaníková Anetka /1/, Machalová Kája /brankářka +10/, Bořutová Terka /6/, Lukovská Jolča /11/

Krystýn Mirek /brankář a 8g./, Bašo Matěj /brankář a 13 gólů/,Tvrdoň Adam /brankář a 4 góly/, Ordelt Danek /jeho první turnaj/, Žalůdek Adam /17/ a Novák Matěj /14/.

            Další 3. turnaj se bude konat v hale v Bystřici pod. Host. ve dnech 22. nebo 23. března.Věříme, že budete všichni zdraví a moc se už na vaše výkony zase těšíme…

 

Poděkování patří všem rodičům, kteří své dítě na turnaj dopravili , povzbuzovali, vyperou dresy, rozmnoží dětem diplomy -  díky za velkou pomoc.

tr.Marta Slavíková